TravelTrustIt

TravelTrustIt levert een onafhankelijke oplossing voor het eenvoudig verzamelen van reviews over jouw reisorganisatie en accommodaties. Wij nemen alles uit handen van uitnodigen tot verwerken. Je houdt zelf controle doordat alle reviews van je klanten eerst door jullie beoordeeld kunnen worden. Reviews van TravelTrustIt zijn geplaatst door mensen die ook echt op reis zijn geweest met jouw organisatie en ook echt de accommodatie(s) hebben bezocht. Dit kunnen we garanderen door onze unieke wijze van reviews verzamelen, onder andere via onze app.

TravelTrustIt een unieke samenwerking

TraveltrustIt is een unieke samenwerking van Qenner en Travelia.

logo-edc8a538d1.png

Qenner levert inmiddels al meer dan 20 jaar software voor de reiswereld. Qenner is gevestigd in Enschede en levert software oplossingen voor retail- en recreatie-branche. De missie van Qenner is hét koppelplatform zijn in de reisindustrie zowel voor recreatie- en retail-branche.

Klanten van Qenner zijn onder andere: Vakantieparken, Campings, Leveranciers van PMS-en, Websites, OTA's, Touroperators, Reisagenten, Retail, Beddenbanken, Autoverhuur, Transfer leveranciers.

blue-200x53.png

Travelia levert een unieke (white label) app voor de reiswereld. De Travelia app is in gebruik bij 300 reisorganisaties en is meer dan 6 miljoen keer gebruikt.

Klanten van Travelia zijn: Reisbureaus, Zelfstandige reisagenten, Touroperators en Online Travel Agencies (OTA's).

TravelTrustIt hoe werkt het?

Wij nemen al het werk uit handen en toch houd je controle. Hoe werkt dat dan? Ga naar Hoe werkt TravelTrustIt voor meer uitleg.

Unieke wijze van reviews verzamelen

Door de integratie met Travelia zijn we in staat om laagdrempelig reviews te verzamelen. Dit betekend een significant hogere conversie voor het verkrijgen van de reviews. Daarnaast ontvang je ook de reviews terwijl je klant nog op vakantie is. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om pro-actief actie te ondernemen indien benodigd.

Eenvoudig reviews op uw eigen website

Met TravelTrustIt is het zeer eenvoudig om reviews op je eigen website op te nemen. We hebben zes verschillende widgets ontwikkelt die je door 1 regel toe te voegen aan jouw website, kunt tonen. Dit kan op het niveau van je organisatie als ook per accommodatie.

De beschikbare widgets

De volgende widgets zijn beschikbaar en kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan je website.

  1. Basis widget met algemene beoordeling
  2. Uitgebreide widget met algemene beoordeling
  3. Een carrousel met de laatste reviews
  4. Details van de beoordeling van een accommodatie
  5. Volledige details en reviews van een accommodatie
  6. accommodatie beoordeling voor in de zoekresultaten

Vind je dit interessant?

Neem contact met ons op en we bespreken graag jouw specifieke situatie.