Mogelijkheden van de app

Binnen de Travelia app heb je als reiziger altijd alle reisgegevens, vouchers en andere handige informatie bij de hand. Daarnaast leveren we honderden tips over dingen die je kan doen of bezoeken op vakantie. Je kan een fotoverslag van je reis bijhouden en direct met je vrienden en familieleden delen terwijl je nog op vakantie bent. Ook is er een mogelijkheid voor groepen om gegevens te delen en je kan reviews plaatsen.

Alle reisgegevens altijd bij de hand

Alle details van de reis in één overzichtelijke tijdlijn

De Travelia app toont alle onderdelen van de reis in een overzichtelijke tijdlijn. Daarnaast kunnen documenten worden opgenomen zoals vouchers en tickets. Ook is het mogelijk om een koppeling met iDeal te maken zodat de reis betaald kan worden vanuit de app. Navigatie naar de accomodatie of naar het vliegveld is ook beschikbaar.

Je klanten tonen de app de eerste weken na de boeking regelmatig aan hun vrienden. Jouw logo staat in beeld bij de vrienden van uw klant, dit is zeer waarschijnlijk ook uw doelgroep.

Gekoppeld met uw reserveringssysteem

Travelia is gekoppeld met reserveringssystemen van onder andere Fadiro, 1TIS, TravelNote en SiteSpirit. Dagelijks ontvangen we duizenden nieuwe en bijgewerkte boekingen vanuit deze reserveringssystemen. Je voert de boekingen gewoon in in je reserveringssysteem en wij doen de rest.

image1

Deel Travel Moments met vrienden

Unieke samenwerking met My Travel Moments

My Travel Moments is naadloos ingebouw in de Travelia app. De reiziger kan met de mobiel (of camera) Travel Moments vastleggen, uploaden en al tijdens de reis delen met hun vrienden. Familie en vrienden kunnen de Travel Moments leuk vinden en er een reactie geven.

Direct een fotoboek van de reis

De reiziger kan super eenvoudig een fotoboek maken. Alles is ingevoerd in de app tijdens de reis. Met een druk op de knop is het fotoboek gemaakt en besteld. Hierdoor kan jouw klant met vrienden en familie onbeperkt nagenieten van de reis. Mond-op-mond reclame is de beste reclame voor jouw bedrijf.

image1

Review direct in de app

Een eenvoudige review door het kiezen van een gekleurde smiley 😊. Of een uitgebreide review waarbij je ook foto's kan uploaden 📸.. Het is allemaal direct mogelijk via de app.

image1