Top 5 best beoordeelde vakantie bestemmingen

Top 5 best beoordeelde vakantie bestemmingen

TravelTrustIt heeft duizenden reviews verzameld over allerlei prachtige vakantie bestemmingen. Uit al deze reviews is een leuke en gevarieerde top 5 van verschillende vakantiebestemmingen gekomen. Meer weten over onze reviews: klik hier

Salla

Salla is de best beoordeelde vakantiebestemming met als rapportcijfer een 9,7. Salla is een gemeente in het Finse Lapland. Je kan verblijven in de heuvels van Salla, de heuvel waar wordt geskied of bij het rendierpark. Het gebied is een droombestemming voor de natuurliefhebber dankzij haar vele vlaktes, wildernis, meren en rivieren. Het skigebied van Salla heeft 15 pistes en er is een goed onderhouden langlaufroute. Hier vind je alle beoordelingen over Pan Village Oulanka, een accommodatie in Salla.

Kurendhoo

Op plek twee staat Kurendhoo met een prachtige score van een 9.4. Kurendhoo is een klein, lokaal eilandje in de Malediven. Toeristen komen er om te snorkelen en om te relaxen. Je kan onder andere verblijven bij “Kuredu resort en spa Maledives”. Klik hier om alle reviews over deze accommodatie te bekijken.

Denzyaka

Met haar resorts en prachtige weer staat Denizyaka op een mooie 3e plaats met een gemiddelde beoordeling van een 9,1 . Denizyaka is een plaats in het zuidwesten van Turkije. Het is de perfecte plek om er een weekje tussenuit te gaan en niks te hoeven. Lykia World Antalya is een door TravelTrustIt beoordeeld resort in Denizyaka. Meer weten over dit resort: Klik hier.

Punta Maroma

Punta Maroma (ook Rivera Maya genoemd) staat met een 9,1 op plek 4. Punta Maroma is een plaats in de meest oostelijke staat van Mexico, op het schiereiland Yucatán. Met een prachtig strand dat uitkijkt op de Caribische zee. Er is een tropisch klimaat en de jaarlijkse gemiddelde temperatuur is ongeveer 27 °C. Perfect dus voor vakantiegangers die de warmte komen opzoeken. Kijk hier voor de door ons beoordeelde accommodaties in Punta Maroma.

Oudtshoorn

Oudtshoorn staat met een 9,0 op plek 5. Oudtshoorn is een dorp gelegen in een vallei in de provincie Westkaap in Zuid-Afrika. Je kan de cango grotten bezoeken en voor het zien van zeldzame diersoorten breng je een bezoek aan cango wildlife ranch. Verder zijn er prachtige routes, en elk jaar is Afrika’s grootste kunstfestival in Oudtshoorn. Kijk hier voor alle beoordeelde accommodaties in Oudtshoorn.

Misschien heb je wel inspiratie opgedaan voor je volgende vakantie naar Oudtshoorn of Salla. Wil je meer reviews lezen over andere vakantiebestemmingen? Kijk hier en zoek je favoriete bestemming in de zoekbalk.

image1