Dit zijn de best beoordeelde bestemmingen van 2023

Het vakantieseizoen komt weer aan zijn einde, dus helpen we jou bij het ontdekken van de beste bestemmingen voor jouw volgende droomvakantie. We hebben de top 5 best beoordeelde bestemmingen van 2023 op een rij gezet, gebaseerd op de reviews van voorgaande reizigers.

1. Zanzibar (9,6) Zanzibar staat op plek 1 en heeft de harten van onze reizigers veroverd met zijn witte stranden, vissersdorpjes en levendige cultuur. Met een beoordeling van 9,6 heeft Zanzibar bewezen dat het een goede bestemming is voor reizigers die op zoek zijn naar een tropisch paradijs waar avontuur en ontspanning gecombineerd worden. 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anoniem: "Erg mooie locatie, heel gastvrij en enorm vriendelijk, rustig gelegen en op een beeldschone plek".

2. Bonaire (9,5) Het Caribische Bonaire heeft ook een plekje in de top 5 veroverd met een beoordeling van een 9,5. Dit eiland, dat deel uitmaakt van de Nederlandse Antillen, trekt snorkel- en duikliefhebbers van over de hele wereld aan. Alle clichés komen samen op dit prachtige eiland. Met zijn felblauwe wateren, palmbomen en relaxte sfeer is Bonaire de perfecte zonvakantie.

10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anoniem: "Heel schoon, mooi, gastvrij, alles aanwezig en altijd tijd voor vragen of even bijpraten. Een heerlijke plek waar heel hard gewerkt wordt om je een fantastische vakantie te laten beleven!".

3. Jutland (9,5) Jutland, het vasteland van Denemarken, is door onze reizigers ook met een 9,5 gereviewd. De natuur in deze regio is al een belevenis op zich. De Waddenzee in het westen en de heuvels en bosgebieden in het noordoosten maken dit gebied een van de meest uiteenlopende gebieden van Denemarken. Jutland heeft voor elk wat wils en blijft een onontdekte plek voor veel reizigers. De streek wordt enorm gewaardeerd door onze vertrouwde reizigers.

10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anoniem: "Heerlijk geslapen in de familiekamer. Was aangenaam verrast door de gezonde vegan ontbijtmogelijkheden".

4. Rhodos (9,5) Rhodos sluit ook aan bij de top 5 met een beoordeling van 9,5. Het eiland Rhodos, is rijk aan geschiedenis en heeft een bijzondere cultuur. Prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en een bruisend nachtleven maken Rhodos tot een goede bestemming voor reizigers van alle leeftijden.

8 ⭐️⭐️⭐️⭐️ Anoniem: "Het personeel is gewoon fantastisch. Niets teveel gevraagd. Are tuin is een oase van rust. De hygiene is van hoog niveau".

5. Corfu (9,4) Last but not least, Corfu sluit de top 5 af met een beoordeling van 9,4. Van de gouden zandstranden tot de Venetiaanse forten in de oude stad, Corfu heeft voor ieder wat wils. Speur rond in de smalle straatjes, ontdek de historische geschiedenis en geniet van het heerlijke Griekse eten. Corfu is een bestemming die een blijvende indruk achterlaat.

9 ⭐️⭐️⭐️⭐️ Anoniem: "Perfecte vakantie gehad, heerlijk hotel. Service en personeel zijn uitzonderlijk goed."

Waar je ook naar op zoek bent voor jouw volgende droomvakantie, deze bestemmingen beloven volgens onze reizigers een goed alternatief. TravelTrustIt biedt reiservaringen voor jouw onvergetelijke vakantie. Vergeet dus zeker geen kijkje te nemen op onze website voor meer inspiratie voor jouw volgende reis.

image1