Sunna Travel reviews

9,8
Fantastisch
104 reviews
99% beveelt ons aan
Ga naar Sunna Travel
Boek uw droomreis naar Italië of Oostenrijk
Aangesloten bij
SGR

Toelichting reviews

Fantastisch
91%
Goed
9%
Gemiddeld
0%
Matig
0%
Slecht
0%

Beoordelingen (104)

Sorteer
0 - 10 van 104 reviews
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 11 juli 2024
Geverifieerd
10

Geweldige reis door Sicilie

We hebben het oostelijke deel van Sicilie gezien met 4 agriturismos. Uitstekende keuze van de accomodaties en locaties door Sunnatravel. Prachtig uitzicht en goede voorzieningen hadden eigenlijk alle locaties. De rondreis was qua aantal verblijfdagen per locatie ook precies goed. We waardeerden de beschrijvingen van de omgeving en aanbevelingen vanuit de app enorm. We hebben in NL daardoor al keuzes kunnen maken wat we wilden zien vanuit de diverse locaties. De route beschrijvingen naar de locaties waren ook dik in orde. We hebben een geweldige reis gehad op Sicilie en zoveel mooie stadjes en oudheden bekeken. De reis is echt prima verzorgd door Sunnatravel. Contact tussendoor bij vragen werd supersnel op geantwoord. We zijn zeer tevreden over de diensten.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 8 juli 2024
Geverifieerd
10

Italie rondreis

Zeer goed, vriendelijk geholpen door jullie in alle opzichten. Alles klopt, de manier van boeken het contact met ons als cliënt de uitleg van de reis en natuurlijk de de reisapp. Super fijn met tips en suggesties en natuurlijk de reisbeschrijving van de ene naar de andere agriturismo, blijf op deze manier doorgaan jullie zijn top!!

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 8 juli 2024
Geverifieerd
10

Vriendelijk en snel geregeld

Hele leuke verassende reis

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 8 juli 2024
Geverifieerd
10

Rond reis Oost Sicilië

We wilden last minute op vakantie. We maakten onze wensen kenbaar aan Claudia en we hadden dezelfde middag nog een reisplanning geheel naar wens binnen. Vliegreis, huurauto, prachtige agriturismo’s alles was geregeld! Drie dagen later zijn we gegaan. Het werd een fantastische reis en vakantie! Wat een service!!

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 5 juli 2024
Geverifieerd
10

Alles top geregeld

Communicatie met Claudia verliep al gelijk heel fijn. Rondje Toscane in 15 dagen gereden met eigen vervoer. Afstanden tussen de adressen was precies goed. Meestal rond de 2 uur rijden. Geweldig mooie en fijne b&b adressen. We waren onder de indruk. Overal zeer uitgebreid ontbijt en lief en gastvrij personeel.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 25 juni 2024
Geverifieerd
10

Reis door Toscane

Wat hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad in Toscane. Wat waren de agriturismo’s goed uitgezocht. Prachtige landhuizen, op prachtige plekken met adembenemende uitzichten. Zo gastvrij, alles goed verzorgd, en heerlijke keukens!! Wij zullen zeker nog een gebruik maken van Sunna Travel!!

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 23 juni 2024
Geverifieerd
10

Toscane met een uitstapje naar Elba

Vijftien dagen naar het prachtige Toscane met zijn prachtig landschap en pittoreske stadjes en dorpjes. En ter afwisseling het meer bergachtige Elba. De reis was afwisselend en goed georganiseerd. De app voor de reisroutes voldeed uitstekend. De accommodaties zijn uitstekend maar soms wat afgelegen. De reis voldeed prima aan onze verwachtingen.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 19 juni 2024
Geverifieerd
10

Het was fantastisch

Van begin tot eind fantastisch. Super leuk bed en breakfasts. Alles duidelijk via de app. Echt een aanrader.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 17 juni 2024
Geverifieerd
10

Rondreis Oostenrijk

Genoten van een prachtige rondreis door het helaas natte Oostenrijk. De logeeradressen waren met zorg uitgezocht en ook de routes van en naar duidelijk uitgelegd in de app. De bijgeleverde extra info over wat te doen ter plaatse was lekker veel en uitgebreid. We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 16 juni 2024
Geverifieerd
10

Uitstekend !

Mooie rondreis gehad in West Sicilië. Met de app is het super makkelijk om naar de bestemming te rijden. Als we een vraag stelden via de mail kregen we snel antwoord. Wij gaan zeker vaker boeken bij Sunnatravel. Onze eerstvolgende reis deze keer naar Oostenrijk is al geboekt.

Foto's van klanten