Sunna Travel reviews

9,7
Fantastisch
80 reviews
100% beveelt ons aan
Ga naar Sunna Travel
Boek uw droomreis naar Italië of Oostenrijk
Aangesloten bij
SGR

Toelichting reviews

Fantastisch
89%
Goed
11%
Gemiddeld
0%
Matig
0%
Slecht
0%

Beoordelingen (80)

Sorteer
0 - 10 van 80 reviews
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 10 november 2023
Geverifieerd
10

Wow…. Dat was een prachtige reis

Echt super was het. De prachtigste plekjes en super accommodaties! Heel erg goed geregeld allemaal! Bedankt!

Niels van de Ven
Laatst bijgewerkt: 2 november 2023
Geverifieerd
10

Rondreis Oostenrijk

In de zomer van 2023 een prachtige rondreis door het oostelijke gedeelte van Oostenrijk mogen ervaren. De hotels, gekozen door Sunna Travel waren perfect. Wij reisde met een gezin bestaande uit 3 kinderen van verschillende leeftijden dus ook verschillende wensen. Alle hotels boden de comfort voor een ontspannen avond maar ook voldoende entertainment d.m.v. voetbalvelden, een zwembad, tafeltennistafel of pooltafel. Verder bood Sunna Travel een mooi overzicht van activiteiten of uitjes in de buurt. Hoewel je tegenwoordig veel zelf op kan zoeken of informatie kan krijgen van uit de hotels is deze informatie dusdanig uniek dat wij enkele pareltjes van uitjes hebben ondernomen op basis van de informatie vanuit Sunna Travel. Ook de reisadviezen/ bezienswaardigheden tijdens de reisdagen (van hotel naar hotel) zijn onmisbaar. Het maakt verplichte reisdagen een stuk aangenamer en je kan je reisdoel aanpassen aan de gegeven tips of alternatieve routes. De hotels die Sunna Travel voor ons gek

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 24 oktober 2023
Geverifieerd
10

Heerlijke rondreis

In september 2023 hebben we via Sunna Travel een heerlijke rondreis gemaakt door Oostenrijk en Noord Italië. Bij vertrek was het al plezierig om te merken dat Claudia van Sunna Travel voor ons klaar stond. Ter plekke werden we telkens gastvrij ontvangen, en was te merken dat Sunna Travel er bij de accomodaties goed op staat. Je weet natuurlijk nooit in hoeverre dit invloed heeft op het verblijf, maar in ieder geval hebben wij het telkens prima gehad.

de Graaf
Laatst bijgewerkt: 19 oktober 2023
Geverifieerd
10

Meestal regelen we het zelf, naar Sunna Travel is geweldig

Vaak regelen we zelf onze vakanties, maar dit keer hadden we geen tijd en geen zin. De meeste reisorganisaties regelen 13 in een dozijn reizen. Dat is niks voor ons. Sunna travel zorgt voor mooie unieke en rustige accommodaties. En zelfs als er eentje geen plek heeft, zorgen ze voor een soortgelijke accommodatie. Ze zorgen voor een oplossing. Onze autoreis ging gewoon andersom! Geen probleem. En de accommodaties waren geweldig. Kleinschalig, perfecte service, mooie locaties en heerlijk eten. Ik geloof dat we maar vaker met Sunna moeten gaan! Zeer tevreden!

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 19 oktober 2023
Geverifieerd
10

Een geweldige reis

We hebben met 6 personen met leeftijden tussen de 35 en vóór in de zeventig een rondreis gemaakt door het westelijke deel van Sicilië. Iedereen was enthousiast over de locaties die Sunna Travel ons had 'aangeraden': GranVeliero in Trapani, Casa Azul in Castellamare del Golfo en vooral Casa Mirabile in Menfi. Het is overigens ook mogelijk om zelf met een aantal andere locaties een reis samen te stellen. Het boeken van de reis was een fluitje van een cent en je krijgt uitgebreid informatie over de verblijfslocaties en de omgeving. Ook fijn is dat je ruim op tijd alle benodigde informatie toegestuurd krijgt, zodat je tijd hebt om e.e.a. rustig te bestuderen. Alle lof!

Judith Snijders
Laatst bijgewerkt: 16 oktober 2023
Geverifieerd
8,0

Aanrader voor rondreis Sicilie

We zijn goed geadviseerd door Sunna Travel en hebben gekozen voor een superleuke rondreis waarbij platteland en stad werden afgewisseld.

Senne
Laatst bijgewerkt: 12 oktober 2023
Geverifieerd
10

15 daagse rondreis Sicilië

We hebben een prachtige rondreis gemaakt rond Sicilië. Alles was uitstekend georganiseerd door Summa Travel. De verblijven onderweg waren prima en de app heeft ons prima geholpen met informatie en navigatie. Bij vragen voor en tijdens onze reis werden we steeds snel en heel goed geholpen door Claudia! Deze organisatie is een absolute aanrader.

Hoekstra
Laatst bijgewerkt: 10 oktober 2023
Geverifieerd
10

15 daagse autorondreis Toscane en Elba.

Geen toelichting bij de review gegeven

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 2 oktober 2023
Geverifieerd
10

Top Sicilië

Wij hebben een fijne rondreis gedaan op Sicilië. Alles was perfect geregeld en de locaties zijn super.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 27 september 2023
Geverifieerd
10

Alles goed geregeld

Voor het eerst bij jullie een reis geboekt en alles was heel goed geregeld Bij iedere locatie leuke tips aanbevelingen om te gaan bezichtigen in de omgeving. Bij één accommodatie konden we niet in de geboekte kamer en kregen toen een appartement. Dit was allemaal op tijd doorgegeven en goed geregeld. Alle accommodaties waren super.

Foto's van klanten