Le Pacha Resort reviews

5,4
Gemiddeld
11 reviews
46% beveelt ons aan

Toelichting reviews

Fantastisch
7%
Goed
30%
Gemiddeld
38%
Matig
15%
Slecht
10%
7,0
Locatie
6,2
Kindvriendelijk
4,6
Hygiëne
5,3
Faciliteiten
5,5
Animatie
4,9
Decoratie
5,4
Personeel
4,2
Eten en drinken
4,7
Slaapcomfort
5,6
Prijs/Kwaliteit

Beoordelingen (11)

Sorteer
0 - 10 van 11 reviews
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 17 augustus 2022
3,0

niet doen zonde van je geld geen 4 steren waardig

Dit is absoluut geen 4 sterren waardig misschien niet eens 2. Personeel bij de lobby spreekt slecht tot geen engels. Kamers zijn smerig de rode mieren lopen rond in je kamer. Badkamer zit vol met schimmel en oude kitranden. koelkast vol schimmel en roest. bedden goed word nauwelijks verschoond. eten is niet best we zijn maar gaan uiteten elke dag, dus extra kosten gemaakt. zwembad zitten tegels los en het is smerig om er inspringen, bedden bij het zwembad vallen uit elkaar. korte samenvatting. niet doen echt zonde van je geld

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 10 juni 2022
5,0

Verouderd maar in het levendige centrum

Aardig wat resorts gezien, dit is de slechtste. Kamer op begane grond voelt als een bunker. Badhanddoeken standaard met vlekken. Eten: vlees super droog, alles vrij smakeloos. Gelukkig was er zout, peper en ketchup. En de Mac en KFC vlakbij. Niks te zien met snorkelen. Alle drankjes in slappe plastic bekertjes. Voor een klein beetje meer geld krijg je heel veel meer.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 25 februari 2020
6,0

Een lager Nivo hotel.

Zie beoordeling over het hotel. Keuze en kwaliteit van het eten minimaal. Personeel vriendelijk.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 10 januari 2020
2,0

Slecht!!

Vies oud vervallen hotel. Eten een groot drama.nog nooit zo vies koud eten gehad. Zelfs voor de kinderen lag er niets bij. Drinken in vieze bekers en lauw. Restaurant was ook erg smerig en Heel veel stof. Iedere dag uit gaan eten.2cdagen goed ziek geweest. Was echt een tegenvaller voor dat geld.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 30 december 2019
5,0

Oudbollig, personeel onvriendelijk, ligging niet fijn, eten veel hetzelfde.

Het eten was vooral elke dag hetzelfde met 1 item dat dan anders was. Helaas konden we heel goed aan het personeel merken dat het einde van het jaar was. Er kon geen lachje vanaf, zelfs niet na een flinke fooi. Hotel lach aan het enorm drukke straat, in het hotel hoorde je dat bijna niet. Kamers zeer oudbollig, wel vriendelijke schoonmakers. Strand leek ‘opgespoten’ te zijn, strandbedjes waren wel heel prettig!

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 13 december 2019
7,0

Voor een week prima

Hotel is aan vernieuwing toe, vooral de bedden. Eten is prima Personeel is gastvrij

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 24 november 2019
7,0

Niet met de tijd meegegaan maar alles is wel aanezig

Kamers zijn gedateerd, bedden aan vervanging toe. Hotelpersoneel is vriendelijk, buiten het hotel opdringerig. Eten is prima, alleen niet zoveel variatie.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 19 oktober 2019
5,0

Slecht onderhouden en vies

De wifi werkte de hele week niet. De airconditioning moest gerepareerd, daarna deed hij het. Meestal geen warm water. Het eten was niet best

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 22 augustus 2019
7,0

Goede duikschool en locatie

Wij verblijven in Le Pacha vanwege de duikschool die zich op het resort bevindt. De locatie (midden in het centrum en aan prive-strand) is zeer goed. Meeste personeel is erg vriendelijk. Het resort is wel flink gedateerd, er is voldoende keuze in eten, maar niet alles even smaakvol of goed gepresenteerd. Gezien de prijs die wij betaalden klagen wij echter niet.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 5 november 2018
7,0

Super locatie en prima eten!

Het eten hier is lekker, het is niet flauw maar lekker op snaak gebracht. Het drinken is minder, het is niet altijd zo dat de drank automaat goed is afgesteld... altijd een verrassing hoe je drinken smaakt. Cocktails zijn er niet. Er staan op de bar wel glazen klaar met alcohol en een kleurtje maar lekker is dat niet. De kamers zijn verouderd maar redelijk schoon. Aan de zee is het heerlijk liggen. De temperatuur van de zwembaden is wel wat fris. Het personeel dat op het strand loopt is erg vriendelijk en de meeste bij het restaurant ook maar bij de receptie wordt je niet bepaald vriendelijk verwelkomt.

Foto's van klanten

Creatie van de schoonmaker