Sheraton Rhodes Resort reviews

7,1
58% beveelt ons aan

Toelichting reviews

Fantastisch
41%
Goed
16%
Gemiddeld
0%
Matig
43%
Slecht
0%
8,5
Locatie
8,2
Hygiëne
2,4
Kindvriendelijk
5,9
Faciliteiten
5,5
Decoratie
7,5
Personeel
5,7
Eten en drinken
5,0
Slaapcomfort
6,8
Prijs/Kwaliteit

Beoordelingen (3)

Sorteer
0 - 3 van 3 reviews
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 10 oktober 2023
Geverifieerd
10

Fantastic

My wife and I went to Sheraton Rhodes for 4 days, and what a party it was. Beautiful hotel and a great location, breakfast was great and what a lovely staff. Will definitely come back here!

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 24 augustus 2023
4,0

Het is de 5 sterren niet waard. Niet kindvriendelijk, minimale entertainment.

Effi, Dimitri, Murwet, Deria, Antonia waren het enige vriendelijke personeel (zijn geweldig en niet gemaakt). Het eten was niet smaakvol. De kamers waren zogenaamd vernieuwd, maar daar was niets aan te zien. De bedden en de kamers waren totaal niet Mariott/Sheraton waardig. Er was te weinig personeel bij de horeca en de spanning was enorm te voelen van de druk. De service was enorm beneden peil. De eetzaal is gedateerd. De kidsclub was bijna nooit bemand. De taxi chauffeurs zetten je af zoals in elk land als toerist. De toiletten waren schoon, maar hadden geen enkele frisse geur. Entertainment voor volwassen was er weinig. Ik zal dit hotel aan niemand aanbevelen.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 14 september 2019
8,0

Prima hotel. Echter geen 5 sterren waard. Chique gedateerd en redelijk netjes.

Uitstekende ligging en alle kamers echt uitzicht op zee. Ontbijt en diner voldoende gevarieerd. Medewerkers behulpzaam en vriendelijk.6 Prijzen van dranken erg hoog.

Foto's van klanten