The Windsor reviews

4,0
32% beveelt ons aan

Toelichting reviews

Fantastisch
0%
Goed
8%
Gemiddeld
32%
Matig
32%
Slecht
28%
7,1
Locatie
2,8
Kindvriendelijk
4,2
Hygiëne
3,0
Faciliteiten
2,9
Animatie
4,1
Decoratie
6,0
Personeel
3,9
Eten en drinken
4,5
Slaapcomfort
5,2
Prijs/Kwaliteit

Beoordelingen (9)

Sorteer
0 - 9 van 9 reviews
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 6 januari 2024
Geverifieerd
2,0

Hotel valt uit elkaar

Helaas de reviews pas na het boeken gelezen waardoor omboeken uitgesloten was. De kamer zijn oud en de badkamers vallen uit elkaar. Als er al warm water uit de douche komt is dat met een treurig straaltje. We hadden 2 tweepersoonskamers waarvan er 1 naar de sigarettenrook stonk. Gelukkig werd die wel omgeboekt, maar mocht je uit het raam kijken weet je wel waar rokende gasten zonder asbak hun peuken laten(zie foto's). Het is een enorm gehorig gebouw en helaas hebben ze ook niet van viltjes onder de stoelpoten gehoord zodat bij elke verschuiving van een stoel iedereen rechtop in bed zit. De ligging is prima maar dat wint het niet van de staat van het zogenaamde 4 sterren hotel. Het ontbijt was niet om aan te zien: witte boterhammen om te roosteren en kaas plakjes uit een plastic folietje. Nog wat eieren en spek waar nog bot in zit maken de ellende af. Mijn rating... 1 ster.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 2 augustus 2022
3,0

Vies, veel geluidsoverlast. Ga nooit in dit hotel verblijven.

Wij hebben 1 week verbleven in het windsor hotel. Het is een vies hotel, de kamer is heel smerig, insecten overal. De handdoeken zijn elke dag vies. Het water wat uit de kraan komt is geel. Het ontbijt is niet lekker en veel te simpel en het drinken bij het ontbijt was er deze week niet. Ga hier nooit heen. Het heeft onze vakantie wel echt verpest.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2022
6,0

Gedateerd en faciliteiten niet in orde

Veel problemen: foto’s op website kloppen niet! Zwembaden niet bruikbaar, vaak tijden geen elektriciteit, warm water functioneert niet goed, alles is vies en vreselijk verouderd

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 6 december 2019
6,0

Goede ligging in Sliema en erg centraal in de omgeving.

Houskeeping erg slecht. Meerdere keren te weinig handdoeken gekregen en zelf 1 keer de smerige op die op de grond lagen weer opgevouwen en op het bed gelegd alsof het nieuwen waren.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 20 november 2019
2,0

Its oke

Niet erg speciaal, saaie kamer met slechte verlichting. Savonds moeten de ramen dicht begens een naar irritant geluid(alsof er een vrachtwagen voor je raam staat op 4 hoog). Beddengoed en handoeken werden niet verschoond tot dat we er na een week maar om vroegen. Jammer dat de pooltafels die op de foto stonden er niet waren. Fijn dat je een eigen badkamer en koelkast hebt!

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 3 augustus 2019
8,0

eenvoudig hotel, vlakbij boulevard en strand

Eenvoudig hotel, 1 straat achter de Boulevard dus vlakbij het strand.ca 20 min lopen naar haven alwaar de ferrie naar valetta gaat. Verder diverse buslijnen die over de boulevard rijden

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 26 oktober 2018
4,0

Niet om aan te bevelen,

Hotel had verbouwing 1e verdieping. Veel geluidsoverlast Lift duurde lang voordat hij er was,veel lawaai maakte de lift. Kamer naast de lift,ook in de nacht veel geluid. Via de trap kon, maar door verbouwingspuin heen. Brandalarm ging vaak af.Terugreis shuttle erg onbeschoft.Televisie slecht. Jacuzzi kapot Slecht ontbijt. Piepklein balkon. Airco en minikoelkast slecht.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 21 maart 2018
3,0

Gedateerd hotel

Geen vriendelijke receptie veel lawaai en geluid vooral s'nachts.Het enige personeel was in de eetzaal.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 31 juli 2017
5,0

Normaal kwaliteit hotel

De matrassen waren te groot voor het bed. Deze pasten niet. Aangegeven bij de receptie maar die konden hier niks aan doen. Ze hadden het verkeerd besteld. 10 nachten scheef gelegen. De airco functioneerde ook niet en bij vertrek nog 10euro aan airco taxi betalen

Foto's van klanten

Op het dak, vlak naast de zwembadfaciliteiten