Torre Yago reviews

5,0
Gemiddeld
4 reviews
50% beveelt ons aan

Toelichting reviews

Fantastisch
25%
Goed
25%
Gemiddeld
0%
Matig
0%
Slecht
50%
8,2
Locatie
6,2
Hygiëne
5,5
Kindvriendelijk
5,9
Faciliteiten
6,0
Personeel
6,2
Slaapcomfort
5,2
Prijs/Kwaliteit

Beoordelingen (4)

Sorteer
0 - 4 van 4 reviews
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 3 februari 2020
2,0

toen wij in benidoorn aan kwamen voor het appartement was er niemand met een sleutel om 23 uur na een 24 uur nummer gebeld maar werd niet opgenomen . toevallig na meer als een uur was er een Belg die wist van eerdere problemen en vertelde dat de sleutel als ik geluk daar was in een hotel boven op een hol in een hotel heb een taxi moeten nemen was wel 15 euro vind geen goed serves had het liefst gelijk naar huis gegaan als ik die man niet had tegen gekomen was ik verplicht om een hotel te nemen ik baalde al de eerste dag

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 15 augustus 2019
8,0

Prachtig ruim appartement met airco in de huiskamer

Jammer dat we bij aankomst voor 1 nacht naar een ander appartement moesten vanwege werkzaamheden in ons appartement. Wel een vergoeding voor gehad. De reisleidster was echt waardeloos, wist niks en deed ook niks. We moesten alles maar zelf uit zoeken ! Uiteindelijk heeft men ons geholpen in een hotel waar we afgezet werden. Dat is pas echte service!!!

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 7 juni 2019
9,0

Ruim appartement

Ruim appartement, 3 slaapkamers kleine woonkamer. Groot balkon met uitzicht op het strand, jammer dat we een appartement op de koude kant hadden! We konden niet buiten zitten, te koud!

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 18 maart 2018
1,0

Verschrikkelijk slecht

Van begin tot einde verliep alles waardeloos Hostess niet berijkbaar Vies appartement