Club Jandía Princess reviews

5,4
Gemiddeld
5 reviews
53% beveelt ons aan

Toelichting reviews

Fantastisch
0%
Goed
53%
Gemiddeld
13%
Matig
0%
Slecht
34%
6,9
Locatie
6,3
Hygiëne
7,6
Faciliteiten
6,5
Decoratie
4,5
Animatie
6,9
Personeel
5,9
Eten en drinken
7,9
Slaapcomfort
6,3
Prijs/Kwaliteit

Beoordelingen (5)

Sorteer
0 - 5 van 5 reviews
Mw. C. Peters
Laatst bijgewerkt: 6 september 2023
Geverifieerd
2,0

Slechte kamer

Waar de andere kamers redelijk zijn is kamer 6220 erg slecht. *Toilet doorspoelen met gebruiksaanwijzing *Badkuip met de hand een beetje aangesmeerd *Gordijnen hangen uit de rails * Balkondeuren kraken,piepen en lopen niet

Mw. J. Perfors
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2022
Geverifieerd
8,0

Alles erop en eraan...

Geen toelichting bij de review gegeven

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 2 juli 2019
8,0

supermooi

sfeervol hotel, goede zwembaden, mooie kamers, zeer vriendelijk personeel

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 23 december 2017
5,0

Een regelrechte ramp

Wat service en kwaliteit van het eten en hygiene tijdens de bereiding daarvan zeer slecht, doordat ze berijdt eten en nieuw eten op de bakplaat door elkaar heen op de plaat leggen, net als bij gebakken eieren. gekoeld vlees is regelrecht bedorven leert de ervaring door ziek re worden. 20 dagen hetzelfde te eten krijgen is geen lolletje. Het dak van de algemene ruimte en bar is lek, en wc's kunnen vaak niet op slot of er is geen wc papier aanwezig. Na schoonmaak kamer de deur open laten staan. Koud vlees soms ook nog bevroren en warm eten vaak koud. Er is zelfs een bar waar de frisdranken niet gekoeld uit de tap komen en dus met ijs gekoeld moet worden. Veel ligbedden zijn 's morgens om 9 uur al bezet door handdoeken, maar vaak zie je de hele dag geen mensen. Het zee water is warmer dan van de zwembaden. Wc's in de sportsbar lopen over en dat doen ze al jaren. Eén lichtpuntje, de tuin is heel mooi, maar als je naar het strand wil, moet je wel 75 treden naar beneden, anders dan de ongeveer 30 treden die vernoemd worden, en je moet diezelde 75 treden ook weer naar boven, dus zorg dat je goed ter been bent en slippers zijn geen aanrader door de vele stenen die je als eerste op het strand tegen komt. Er zijn nog wel een aantal dingen te noemen, maar dan wordt het wel erg veel en die zijn ook nog eens negatief.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 3 december 2017
7,0

wordt gedateerd.

Met alleen witkalk smeren wordt het niet beter. Handdoekje leggen ook hier favoriet en erg asociaal Bij aankomst werd ons speciale offer aangeboden. Niet aangenomen. Achteraf bleek hotel ruim 120 overboekingen te hebben. Zou niet de schuld van hotel zijn?

Foto's van klanten

Deze hoogte moet je overwinnen om op het strand te komen
Deel van de tuin