Abora Buenaventura by Lopesan Hotels reviews

8,1
Fantastisch
300 reviews
96% beveelt ons aan

Toelichting reviews

Fantastisch
36%
Goed
55%
Gemiddeld
9%
Matig
0%
Slecht
0%
7,9
Locatie
8,4
Hygiëne
8,0
Kindvriendelijk
8,0
Faciliteiten
8,1
Decoratie
7,3
Animatie
8,4
Personeel
7,5
Eten en drinken
7,5
Slaapcomfort
8,0
Prijs/Kwaliteit

Beoordelingen (300)

Sorteer
0 - 10 van 300 reviews
Hr. P. Heijnen
Laatst bijgewerkt: 18 september 2023
Geverifieerd
8,0

Geen toelichting bij de review gegeven

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 9 mei 2023
9,0

Geweldig verblijf

je komt niks tekort volop vertier voor jong en oud

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 14 maart 2023
9,0

Welkome plek voor een heerlijke vakantie

Een fijn hotel dat z'n geld meer dan waard is. Divers publiek en ook kinderen, hetgeen een levendige sfeer geeft. De atmosfeer is er een van onderling respect en ruimte. Het personeel is vriendlijk en de dientverlening en de maaltijden zijn prima op orde!

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 10 maart 2023
10

Alles naar wens

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wanneer je het wil, elke dag schone handdoeken. Dichtbij winkelcentrum en strand. Dichtbij de Kasbah waar je 's avonds kunt dansen. 's Avonds is er animatie, al is het ene leuker als het andere, kwestie van smaak. Kamer en eten is goed. Wij hadden half pension. Daar pas om 18.00 uur ons vliegtuig ging, hebben wij een lunch gebruikt. Dat vonden wij met 2 x 18 euro vrij prijzig.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 10 maart 2023
10

Alles naar wens

Dichtbij winkelcentrum en strand. Dichtbij Kasbah waar je 's avonds kunt dansen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voldoende animatie, al is het ene leuker als het andere, kwestie van smaak. Kamer is netjes. Wanneer je wil kun je iedere dag schone handdoeken krijgen. Eten is goed. Groot hotel, heb je kans dat je een eind met de koffers moet lopen voor dat je bij je kamer bent. Fijn dat we op de laatste dag tot 12.00 uur de kamer hadden. Daarna een ruimte hadden voor de koffers, waar ook nog een gelegenheid had om je om te kleden. We hadden half pension. Vliegtuig terug ging om 18.00 uur. We bestelden voor deze keer een lunch. Kosten 2 x 18 euro, dat vonden we nog al prijzig.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 9 maart 2023
8,0

Fijn gezellig hotel

prima eten en drinken fijne bediening lekker zwembad ook voor de kleine kinderen met leuke fonteintjes. Omgeving buiten het hotel is wat verouderd. Receptie zeer attent en behulpzaam. Kamers netjes verzorgd elke dag. Prima hotel!!!! Animatie elke dag was supertof!!!

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 6 maart 2023
7,0

Groot massaal hotel

Duurde een paar dagen voor ik de weg kon vinden. Aanbod eten en drinken was wel goed. Naar smaak soms wat flauw. En koud.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 3 maart 2023
8,0

Fijn gemoedelijk hotel waar het je aan niets ontbeekt

We waren aangenaam verrast door hotel Abora Buenteventura. Eerste keer in dit hotel en voelden ons gelijk thuis. Vriendelijk personeel, fijne, verwarmde, zwembaden en een heel goed buffet. Zowel 's avonds als 's ochtends. Een hotel om nog eens naar toe te gaan.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 2 maart 2023
10

Heerlijk hotel op een giede locatie

Gastvrij ontvangst, nette kamers, leuk animatie team, uitgebreide keuze met het eten. Locatie is uitstekend, dichtbij strand en centrum. En niet al tever vanaf vliegveld.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 27 februari 2023
Geverifieerd
10

Top hotel

Maakt alles waar. Ook voor baby’s een top hotel.

Foto's van klanten

Uitzicht vanaf mijn ligbedje...