Arco Iris reviews

6,7
68% beveelt ons aan

Toelichting reviews

Fantastisch
18%
Goed
41%
Gemiddeld
14%
Matig
21%
Slecht
6%
8,9
Locatie
6,1
Kindvriendelijk
7,2
Hygiëne
6,8
Faciliteiten
7,0
Decoratie
6,0
Eten en drinken
8,3
Personeel
6,3
Slaapcomfort
6,9
Prijs/Kwaliteit

Beoordelingen (31)

Sorteer
0 - 10 van 31 reviews
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 23 maart 2024
Geverifieerd
10

Verblijf op de begane

Aan het begin waren we teleurgesteld dat we een appartement op de begane vloer hadden en geen uitzicht op zee maar het is ons super goed bevallen. Lekker vrij uit lopen naar het zwembad. Nadat we de twee eenpersoonsbedden aan elkaar geknipt hadden was dit probleem ook opgelost.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 22 maart 2024
Geverifieerd
8,0

Uitstekende plek

Schoon en aan te bevelen

Van Wensen
Laatst bijgewerkt: 19 maart 2024
Geverifieerd
2,0

Slechte afhandeling van transfer

De shuttlebus laat je staan en Prijsvrij laat je in de kou staan,. als het op betalen van van de extra taxi kosten aankomt. Je moet zelf maar zorgen dat je extra bewijzen krijgt van het vakantie adres. in het Spaans of Engels. vanwege privacy mogen ze niks. wel leuke reclame maar als het er op aan komt zijn ze niet thuis. voor telefonisch contact krijg je een Robottelefoon. en na lang wachten een dame die je niet wil helpen.

Bussing
Laatst bijgewerkt: 10 maart 2024
Geverifieerd
4,0

Ligging prachtig, onderhoud appartement slecht

Prachtige ligging aan de boulevard. Maar onderhoud aan met name de badkamer zeer slecht, hierdoor veel last van kakkerlakken en muizen.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 8 maart 2024
Geverifieerd
8,0

Arco iris.

Rustige en basic accomodatie.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 7 maart 2024
Geverifieerd
4,0

Gehorig en harde bedden

Het complex is mooi, helaas zijn de bedden zeer hard. Het is me een raadsel waarom ze zulke slechte matrassen er opleggen. ( Het lijkt wel een plank! ) Verder hadden de buren een kind met oorontsteking wat de hele nacht lag te huilen. Doordat de slaapkamers tegen elkaar aan lagen leek het of het kind op je eigen slaapkamer sliep, zo gehorig zijn de appartementen.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 28 februari 2024
Geverifieerd
6,0

Verblijf Arco Iris

Alles perfect geregeld. Appartementen kunnen wel een update gebruiken, maar alles is aanwezig. Wij zaten heerlijk op de begane grond. Konden zo vanaf het terras het zwembad in. Schoonmaak goed en regelmatig schone handdoeken. Prima bedden. We zouden zo weer boeken!

Marijnen
Laatst bijgewerkt: 24 februari 2024
Geverifieerd
4,0

Het appartement heel eenvoudig geen waterkoker geen airco er moet nodig onderhoud worden gedaan

Het enige wat geweldig was is het uitzicht maar daar moet ook dik voor betaald worden.Wij hadden de middelste etage als de gasten op de begane grond de afzuigkap aan hadden werd de baklucht bij ons in de kamer geblazen.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 20 februari 2024
Geverifieerd
8,0

Prijs/kwaliteit goed, ligging perfect

Een beetje gedateerd maar alles in orde. Ligging was perfect. Enige nadeel; airco ontbreekt, weinig bestek en dichtslaande deuren zijn erg gehorig.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 9 februari 2024
Geverifieerd
4,0

Onvoldoende tot matig

De ligging van appartement is mooi,maar het appartement was vies en ,er liepen overal kleine beestjes,De badkamer is toe aan een groteopknapbeurt .(zie foto )Verder is het erg gehorig .De buren ,bovenburen alles kan je horen.

Foto's van klanten

De hele dag zon.