Ereza Los Hibiscos reviews

7,6
Fantastisch
39 reviews
91% beveelt ons aan

Toelichting reviews

Fantastisch
23%
Goed
61%
Gemiddeld
9%
Matig
7%
Slecht
0%
8,6
Locatie
8,0
Hygiëne
6,9
Kindvriendelijk
6,8
Faciliteiten
7,7
Decoratie
0,90
Animatie
8,7
Personeel
7,1
Eten en drinken
7,3
Slaapcomfort
7,6
Prijs/Kwaliteit

Beoordelingen (39)

Sorteer
0 - 10 van 39 reviews
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 29 mei 2024
Geverifieerd
10

Thuis

Ik kom hier als sinds 2013 dit is mijn tweede huis voelt als thuis komen met het personeel dat daar werkt en heeft gewerkt die zoek ik nog op en ze komen mij opzoeken

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 14 maart 2024
Geverifieerd
8,0

Prima appartement

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 17 februari 2024
Geverifieerd
8,0

Mooi verblijf

Los Hibiscos is een fijn hotel met goed eten ,mooie kamer ,fijn personeel en overal dichtbij. Strand en boulevard op loopafstand. We waren hier al eens geweest en komen zeker terug.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 17 februari 2024
Geverifieerd
8,0

Goed verblijf in Ereza Los Hibiscos

Positief verblijf, mooi appartement, zou wat gezelliger ingericht kunnen worden, jammer dat je op de tv geen Nederlandse zender te vinden is, het eten was goed, iedere dag wel iets anders, niet overdreven, alleen jammer dat eten snel niet warm meer was. Met een beetje moeite en wellicht kleinere porties per keer hou je de patat, vis en vlees vers en warm/heet. Vraagt enige aandacht. Jammer dat je s’morgens om 9 uur je handdoek op de ligbedden moest leggen anders kwam je er niet meer tussen. Beter is om wat meer toezicht op te houden. Veel mensen kwamen pas een paar uur later of lieten hun handdoeken uren liggen terwijl ze er niet waren. Ik weet niet of we het slecht getroffen hadden maar er waren wel heel erg veel erg dikke Engelsen die bovendien wel erg veel alcohol dronken gedurende de dag en de avond wat dan ook wel voor luidruchtig overlast kon zorgen. All inclusief is prachtig maar als je je niet gewoon beheers is het soms lastig. Je zou bijv. De alcohol consumpties kunnen beperken. Desalniettemin hebben wij een goed verblijf gehad, genoten, nagenoeg in het midden van het toeristisch gebeuren maar geen (geluids) overlast.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 7 februari 2024
Geverifieerd
8,0

Simpel hotel

Hotel is simpel maar ligging perfect.Eten is redelijk.Zwembadwater zeer koud en bedden aan vervanging toe.Als je niet te weinig eisen stelt is het een prima accomodatie

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 8 januari 2024
Geverifieerd
10

Heerlijk winterzon verblijf

We hadden een zeezicht appartement, met, inderdaad, uitzicht op de zee. Dat is wel een aanrader bij het boeken want andere uitzichten zijn op het (onderwarmde) zwembad of straat. Mooie zonsondergang achter de bergen te bewonderen vanaf het balkon. Ontbijt is prima, lunch is simpel maar in orde, avondeten wisselend, soms als een gaarkeuken. Best jammer dat er met goede ingrediënten zo saai gekookt wordt. Al inclusive geeft toegang tot uitgebreid drank assortiment dat de hele dag duurt. De zee is dichtbij, straatje uit en je bent er. 2 supermarkten (spar) voor boodschappen dichtbij. Parkeren was geen probleem, altijd nog net een plekje voor de deur gevonden.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 26 maart 2023
7,0

Goed hotel

Goed hotel. All inclusive was goed. Kamers waren goed. Mooie ligging.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 25 september 2022
3,0

Niet veel te verwachten van dit complex

Van all in moet je niet te veel van verwachten. Ontbijt kon ermee door lunch was zowat hetzelfde als wat je bij het diner kreeg alles was op het Engels gericht.

Foto's van klanten

zwembad