Titanic Mardan Palace reviews

8,3
Fantastisch
5 reviews
79% beveelt ons aan

Toelichting reviews

Fantastisch
79%
Goed
0%
Gemiddeld
0%
Matig
0%
Slecht
21%
7,4
Locatie
9,5
Hygiëne
7,9
Kindvriendelijk
9,1
Faciliteiten
10
Decoratie
6,0
Animatie
8,7
Personeel
8,3
Eten en drinken
7,5
Slaapcomfort
7,7
Prijs/Kwaliteit

Beoordelingen (5)

Sorteer
0 - 5 van 5 reviews
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 29 april 2024
Geverifieerd
2,0

Zeker geen 9.8 zoals weergegeven

"Hoewel het hotel aan de buitenkant een mooie uitstraling heeft, moet ik eerlijk zijn over mijn ervaring. Het interieur is wat gedateerd en kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Wat betreft het eten, het buffetrestaurant bood weinig variatie en de kwaliteit was matig. Het was teleurstellend om te zien dat de gerechten niet echt aan mijn verwachtingen voldeden. Een ander punt van zorg was de prijs van de à la carte restaurants. Als gezin van vijf moesten we gemiddeld 100 euro extra betalen per bezoek, wat echt buitensporig duur is, vooral gezien de al niet goedkope all-inclusive prijs van het resort. Dit voelde echt als een tegenvaller en maakte de totale kosten van onze vakantie aanzienlijk hoger dan we hadden verwacht. Daarnaast wil ik nog benoemen dat de aanwezigheid van een groot aantal Russische gasten, die vanaf 9 uur 's ochtends beginnen met drinken en vaak heel onbeschoft zijn naar hun omgeving, echt een probleem vormt in dit hotel. Het spijt me te zeggen dat we hier meerdere keren echt last van hebben gehad tijdens ons verblijf. Het heeft onze vakantie-ervaring negatief beïnvloed en ik hoop dat het management van het hotel hier iets aan kan doen om de algehele sfeer te verbeteren. Al met al, als je op zoek bent naar een betaalbare en ontspannen vakantie, zou ik aanraden om elders te kijken. Dit resort heeft potentieel, maar er zijn duidelijk verbeteringen nodig op het gebied van eten, service en prijsstelling

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 18 januari 2024
Geverifieerd
10

Reis nooit met deze reisorganisatie!

Het hotel was geweldig, maar de reisorganisatie was erg slecht! We betaalden meer geld om 's morgens vroeg te vliegen en' s avonds terug te komen, maar de laatste week van de reis vertelden ze ons dat de vlucht was geannuleerd en dat we 's avonds moesten vertrekken en vroeg in de ochtend terug moesten komen! We verloren 2 dagen! De goedkoopste kamer die ze hadden gehuurd was erg klein! Toen we het hotel om een ​​grotere kamer vroegen en we extra wilden betalen, zeiden ze dat jouw reisorganisatie niet accepteert om een ​​gewone kamer te krijgen door meer te betalen! Ik heb nog nooit zo'n slechte trip meegemaakt, ik heb mijn geld en tijd verspild in de prullenbak.

Beijleveldt
Laatst bijgewerkt: 30 december 2023
Geverifieerd
10

Super mooi en goed hotel!

Super goed hotel. Dit was ons 2de bezoek. Wij gaan zeker weer terug rond april 2024. Het buffet is zeer uitgebreid. Het hotel is heel mooi. Een aanrader dus. De service is perfect.

Mw. A Postma
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2023
Geverifieerd
10

Geen toelichting bij de review gegeven

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 7 april 2022
10

Mooi, service, compleet

Erg mooi hotel, doet niet onder voor een paleis. Goede service van medewerkers die altijd paraat staan. Eten was goed en gevarieerd. Alleen jammer dat nog niet alle faciliteiten zoals bars, restaurants, waterglijbanen, kids club, de pier en huisjes op het strand al open waren (wij waren er eind maart / begin april). Grote zwembad was nog erg koud maar gelukkig waren er nog twee verwarmde zwembaden (een indoor en een outdoor).