Alp Pasa reviews

6,2
Gemiddeld
19 reviews
75% beveelt ons aan

Toelichting reviews

Fantastisch
11%
Goed
50%
Gemiddeld
13%
Matig
15%
Slecht
11%
8,0
Locatie
3,9
Kindvriendelijk
6,0
Hygiëne
5,6
Faciliteiten
5,3
Decoratie
3,1
Animatie
6,9
Personeel
5,3
Eten en drinken
5,5
Slaapcomfort
5,9
Prijs/Kwaliteit

Beoordelingen (19)

Sorteer
0 - 10 van 19 reviews
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 14 november 2023
Geverifieerd
6,0

verouderd

All -in slechte combinatie. Middag menu alle dagen hetzelfde. Buffet heel klein.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 23 november 2022
Geverifieerd
2,0

Zeer slechte service!

Voldoet niet zoals aangeboden wordt. Slecht eten wat binnen een half uur op is. Niet schoon. Het is geen boutique hotel meer zoals het wordt verkocht.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 7 november 2022
7,0

sfeervol romantisch hotelletje

de ligging is middenin het oude centrum van Kaleici,dat betekend ook erg veel lawaai van het uitgaanspubliek tot diep in de nacht.Het eten is niet slecht maar wel iedere dag hetzelde.bij vragen om hulp kan het een dag duren voordat je geholpen wordt na meerdere keren langsgaan bij de receptie.onze economykamer was redelijk oke met goede bedden,een bad maar geen heet water,dus gebruiken doe je hem niet.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2022
7,0

Mooi boetiek hotel in druk oud Antalya

Mooi boetiek hotel met hele vriendelijke medewerkers. Hotel wordt in rap tempo uitgebreid wat hopelijk niet ten koste gaat van de kwaliteit. Ligt midden in druk gebied met restaurants en barretjes wat gezellig is maar tot laat rumoer geeft. Niet geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen; geen faciliteiten of animatie.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 30 mei 2022
7,0

Historisch pand

Het pand is een toerist pleister voor toeristen die willen fotograferen. Er wordt dus geen rekening gehouden met avg. Het hotel bevat vele trapjes en is dus ongeschikt voor mensen met een handicap. Kleine kamers, maar vond het niet hinderlijk. Je slaapt er tenslotte er alleen. Grond heel schoon, echter wat op hoogte is niet, bijvoorbeeld de airco's niet. All inclusief is niet zoals je bent gewend, namelijk in de middag wordt je geserveerd en geen buffet. Je mag wel van de kaart eten, maar dan moet je het zelf betalen, ook al heb je all inn geboekt. Het kleine zwembad is koud.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 12 april 2022
4,0

Tegenvallend.

Gehorige en kleine kamer, harde matrassen. Slechte service. Doen niets aan je problemen. Buffet diner is koud/lauw. Locatie is goed als je graag uit gaat.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 28 oktober 2019
3,0

Voldoet niet aan belofte op website en boeking.

Bij aankomst kamer toegewezen die volstrekt niet voldeed aan de beschrijving op de website van prijsvrij.nl. Volgende dag na klacht indienen bij manager een betere kamer gekregen. Echter ook die kenmerkte zich door achterstallig onderhoud, aanwezigheid van kakkerlakken en lawaai van machines op het dak. Daarnaast was het sowieso remoerig door elke avond live music van diverse uitbaters. Ontbijt was goed maar diner duur en ondermaats. Geen aanrader.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 7 oktober 2019
8,0

Leuk en gezellig hotel

Leuk en gezellig hotel, maar de eigenaar groei uit zijn jasje, tijdens het avond eten zijn er niet genoeg plaatsen binnen, en haalt liever a la carte gasten binnen, en houd hier voor tafels bezet. Het afreken systeem werk niet zoals het hoor, nieuwe gasten moeten 300 lira betalen voor het verreken van de consumpties, bij het betalen kloppen de rekeningen niet, of worden niet afgeboekt omdat het receptie personeel het te druk heeft met ander dingen en de telefoon

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 4 oktober 2019
8,0

Een prachtige ligging on het oude historische Anthalya.

Voor een lekkere rustige omgeving in het historische Anthalya met goede ontbijt en avondeten.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 28 september 2019
6,0

Prachtige ligging.

All in was niet wat wij verwachten: veel kip en vis, geen snacks of koffie/thee met gebak rond vier uur, personeel vriendelijk op een enkele na, die kijkt alleen maar nors, kan geen lachje af. kamers waren verouderd maar wel schoon.

Foto's van klanten

De geboekte kamer
Dit was het uitzicht van ons kamer, een kleine driepersoons kamer met 2 ramen zonder balkon.
Avond zicht