Over TravelTrustIt

Reeds meer dan 100.000 reviews geplaatst.

Echte reiservaringen voor jouw onvergetelijke vakantie

TravelTrustIt verzamelt echte reiservaringen, want samen hebben wij het allemaal al eens ervaren. Nederland heeft niet alleen 17 miljoen bondscoaches maar ook 17 miljoen ervaren reizigers. En al deze ervaringen willen wij bundelen op deze website van TravelTrustIt.

Echte reviews van echte reizigers.

Wij verzamelen alleen echte reviews van echte reizigers. Deze echte reviews zijn een enorme hulp voor andere reizigers die opzoek zijn naar hun volgende onvergetelijke vakantie. Wist je dat meer dan 75% van de reizigers reviews van andere reizigers gebruiken als inspiratie bij het plannen van hun volgende reis? Dat is onze stip aan de horizon: reizigers helpen bij het plannen van hun onvergetelijke vakantie.

Eenvoudig en snel met de handige reis-app.

Graag ontvangen wij jouw mening en ervaringen van jouw reis. Dit doen we bijvoorbeeld voor alle reisorganisaties, die met ons samenwerken. Deze reisorganisaties helpen wij met hun reis-app, waarin de hele reis staat vermeld. We willen graag dat jij eenvoudig, snel en zonder gedoe je ervaringen kan doorgeven. Daarom hebben we een innovatieve reis-app ontwikkeld, waarin je al tijdens de reis snel en eenvoudig een review kan geven. Maar natuurlijk kan je via de app ook een uitgebreide review geven. Maak je geen gebruik van de app dan kan je ook gebruik maken van de uitnodiging per e-mail of van het formulier op deze website.

75% van de reizigers gebruiken reviews als inspiratie, jij ook?

Doe je ook mee?

TravelTrustIt is onafhankelijk, wij verkopen geen reizen. Ook is TravelTrustIt gratis beschikbaar voor zowel reizigers als reisbedrijven, iedereen kan meedoen. Help jij ook je medereiziger? We zien graag jouw review, samen bezorgen we jou en je medereizigers een onvergetelijk vakantie.

De Bedrijven achter TravelTrustIt

TraveltrustIt is een unieke samenwerking van Qenner en Travelia.

logo-edc8a538d1.png

Qenner levert inmiddels al meer dan 20 jaar software voor de reiswereld. Qenner is gevestigd in Enschede en levert software oplossingen voor retail- en recreatie-branche. De missie van Qenner is hét koppelplatform zijn in de reisindustrie zowel voor recreatie- en retail-branche.

Klanten van Qenner zijn onder andere: Vakantieparken, Campings, Leveranciers van PMS-en, Websites, OTA's, Touroperators, Reisagenten, Retail, Beddenbanken, Autoverhuur, Transfer leveranciers.

blue-200x53.png

Travelia levert een unieke (white label) app voor de reiswereld. De Travelia app is in gebruik bij 300 reisorganisaties en is meer dan 6 miljoen keer gebruikt.

Klanten van Travelia zijn: Reisbureaus, Zelfstandige reisagenten, Touroperators en Online Travel Agencies (OTA's).