Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over TravelTrustIt.

Mocht je vraag er niet tussenstaan, neem dan contact op met jouw reisorganisatie. Natuurlijk kan je ons ook een bericht sturen als je een (technische) vraag hebt.

Veel gestelde vragen

Over welke onderdelen van mijn reis kan ik een review geven?

Je kan alle accommodaties tijdens je reis beoordelen. Daarnaast kan je ook je reisorganisatie beoordelen.

Hoe kan ik een review geven?

Indien jouw reisorganisatie is aangesloten bij TravelTrustIt en ze maken gebruik van de reis-app, kan je een review geven via de reis-app van de reisorganisatie.

Ook nodigen wij reizigers uit om via e-mail een review te geven. Heb je al een review via de app gegeven, dan krijg je geen uitnodiging per e-mail meer. Ook kan je via onze website een review geven.

Hoe garanderen jullie dat alleen echte reizigers een review geven?

Veel verschillende reisorganisaties zijn aangesloten bij TravelTrustIt. We nodigen alleen de reizigers van deze reisorganisaties uit om de reis-app te downloaden. Indien de reisorganisatie geen app heeft krijgen wij gegevens van de reisorganisatie, om de reiziger uit te nodigen voor het geven van een review via e-mail.

Een review die geverifieerd is, is herkenbaar door geverifieerd.png

Bij reviews die via de TravelTrustIt website worden aangeleverd, wordt niet aangegeven dat deze geverifieerd is. Hierbij kunnen we dus ook niet 100% garanderen dat de review door een echte reiziger is gegeven. Als we twijfelen wordt de review niet getoond.

Is mijn privacy gegarandeerd?

Ja, je kan bij een review bijvoorbeeld aangeven of je naam wel of niet wordt vermeld bij jouw review. Onze overige privacy voorwaarden kan je hier vinden.

Wanneer kan ik een review geven over de accommodatie waar ik verblijf?

Een review van een accommodatie kan pas worden gegeven vanaf de dag dat je ingecheckt bent bij je accommodatie. Dit kan dan alleen via de app. Indien je de app niet gebruikt, kan dit pas nadat je terug bent van je vakantie per e-mail.

Wanneer kan ik een review geven over mijn reisorganisatie?

Nadat je geboekt hebt, krijg je een uitnodiging om de app te downloaden. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, en je bent ingelogd, kan je een review geven over de reisorganisatie. Je reisorganisatie is erg benieuwd wat je van hun boekproces en hun service vindt. Indien je de app niet gebruikt, kan dit pas nadat je terug bent van vakantie.

Is TravelTrustIt helemaal gratis?

Ja, voor de reiziger is TravelTrustIt helemaal gratis.

Welke app moet ik downloaden?

Sommige reisorganisaties hebben een eigen app en anderen delen samen een app. Nadat je definitief geboekt hebt krijg je een uitnodiging om de app van je reisorganisatie te downloaden.

Waar en wanneer wordt mijn review getoond?

Nadat je jouw review hebt doorgegeven, heeft je reisorganisatie 10 dagen de tijd om te reageren op jouw review. Daarna wordt je review op de site van TravelTrustIt en/of op de site van de reisorganisatie getoond.

Worden alle reviews op de site getoond?

Ja, als het een review is die aan onze voorwaarden voldoet, wordt deze op de site getoond. TravelTrustIt is geen klachtenplatform, indien je geen review maar een klacht aanlevert zullen wij die doorsturen naar de betreffende organisatie.

Wordt een review ongewijzigd geplaatst?

Ja! Alleen wanneer een review niet voldoet aan onze voorwaarden, kan de review worden geweigerd of aangepast. Bij gebruik van bijvoorbeeld bepaalde taal of het vermelden van namen, zal de review worden aangepast of zelfs worden geweigerd.

Hoe wordt het gemiddelde cijfer van alle reviews berekend?

Je review geef je door aan de hand van maximaal vijf smileys. Deze smileys worden teruggerekend naar een cijfer en van alle cijfers samen wordt het gewogen gemiddelde bepaald. Hierbij worden nieuwe reviews beter gewaardeerd dan oude reviews.

Waar kan ik terecht met een andere vraag?

Je kan het beste contact opnemen met je reisorganisatie. Mocht je een andere (technische) vraag hebben over TravelTrustIt, dan kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen.